În cadrul centrului nostru medical, punem la dispoziție servicii premium de stomatologie de familie, pentru a avea grijă de zâmbetele celor dragi. De asemenea, oferim un mediu prietenos cu familia, pe care pacienții noștri îl apreciază: aceștia se simt complet relaxați și bineveniți în orice moment, iar vizitele la stomatolog devin o adevărată plăcere.

Servicii complete de stomatologie pentru familie

  • Stomatologie generală

  • Stomatologie restaurativă

  • Ortodonție

  • Cosmetică dentară

  • Stomatologie de urgență

  • Tratamentul bolilor gingiilor (parodontologie)

  • Tratamentul canalelor radiculare (endodonție)

  • Chirurgie orală (inclusiv extracția dinților)

Prima vizită a copilului la dentist: distractiv și ușor!

Mitul lui Bau-Bau din cabinetul stomatologic a dispărut de mult timp, așa că echipa noastră se va asigura în totalitate că prima vizită a copilului dumneavoastră este una confortabilă, liniștitoare și informativă.

Echipa noastră recomandă ca prima întâlnire a copilului să se efectueze în jurul vârstei de 3 ani. În cadrul primei vizite, vom consulta fiul sau fiica în prezența părinților,  pentru a se putea simți confortabil și în siguranță. Îl/O vom lăsa, de asemenea, să descopere instrumentele noastre „fermecate”, cu ajutorul cărora zâmbetul pacienților noștri devine strălucitor și alb.

În final, vom peria ușor dinții copilului și îi vom număra, obiectivul fiind acela de a ne asigura că pacienții tineri nu se tem niciodată să ne viziteze. La urma urmei, dorim să păstrăm dinții pacienților noștri sănătoși pe viață... și poate vom vorbi și despre brackeți la un moment dat.

Tratarea fricii de dentist

Tu sau unul dintre cei dragi ați avut o experiență dentară traumatică în trecut? Dacă da, echipa noastră nu dorește ca acea întâmplare nefericită să te împiedice să îți îngrijești dinții.

Echipa noastră profesionistă și atentă se va asigura că te simți confortabil pe toată durata intervențiilor, prin intermediul opțiunilor de sedare dentară. Frica de a merge la medicul dentist împiedică foarte multe persoane să apeleze la tratamentele stomatologice de care au nevoie și pe care le merită. Dacă prezinți anxietate în ceea ce privește vizitele la dentist, îți putem oferi mai multe detalii despre opțiunile de sedare dentară, pe care le poți accesa dând click aici.