programare clinica ozono

Tratamentul cu clear alignere

 

Aparatele ortodontice și alignerele sunt principalele dispozitive care, prin forța exercitată asupra dinților, conduc la alinierea cu succes a dinților și la corectarea asimetriilor feței. 

Pentru pacienții cu exigențe estetice deosebite, tratamentul cu clear alignere reprezintă soluția perfectă, întrucât, spre deosebire de aparatele dentare clasice, acestea sunt mai puțin vizibile (fiind transparente), extrem de comode și pot fi purtate intermitent (pot fi date jos chiar de către pacienți la evenimente speciale și puse înapoi tot de către aceștia, nefiind necesară prezentarea la medicul specialist ortodont).  

 Când ai nevoie de aparat dentar?

Etapele tratamentului cu clear alignere

După câteva investigații recomandate de către medic: amprentă, fotografii, radiografii, acesta va concepe planul de tratament și va proiecta gutierele care îți sunt necesare. Numărul de gutiere pe care le vei purta depinde de severitatea înghesuirii dinților. Vei primi de la început toate gutierele necesare tratamentului, odată cu instrucțiunile de purtare. Sunt confecționate în SUA, special pentru tine, din materiale testate pentru biocompatibilitate 100%.

Nimic mai simplu: fiecare gutieră are o serie și un număr și trebuie purtată un anumit număr de zile, conform instrucțiunilor primite. Gutierele respective vor „trage” cu delicatețe de dinți, aducându-i la locul lor! Fiind confecţionate dintr-un material transparent special, elastic, moale dar și rezistent, gutierele sunt blânde cu dinții și cu țesuturile moi ale gurii.

Cea mai rapidă metodă de îndreptare a dinților

Extrem de comode și estetice: gutierele sunt transparente și invizibile la distanță conversațională. Le vei purta în timpul zilei și noaptea, le vei putea scoate oricând dorești.

În cadrul clinicii OZONO utilizăm mai multe tipuri de clear alignere. Medicul ortodont, în urma consultației, te va consilia pentru a face cea mai potrivită alegere.