Conceptul OZONO | Centrul medical de modelare dento-facială

Bine ai venit la OZONO, locul în care omul, sănătatea și frumusețea sunt privite în toată complexitatea lor. OZONO reprezintă cel mai mare centru medical de modelare dento-facială din regiunea de Nord-Est a României și rezultatul direct al integrării serviciilor premium de Concierge Medicine.

Recunoscut pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, design-ul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziție pacienților, OZONO contribuie activ la consolidarea ecosistemului medical din România.

Naturalețea și minimalismul sunt doar două dintre coordonatele activității noastre, întreaga experiență medicală fiind bazată pe expertiză și tehnologie de vârf, interacțiune medic-pacient specifică și evaluare multidisciplinară a rezultatelor obținute.

Despre Concierge Medicine la OZONO România

În sens larg, Concierge Medicine se referă la medicina personalizată și la traseul medical eficient, urmat de către pacient. În cadrul serviciilor de Concierge Medicine, vei fi însoțit în permanență de către un Patient Care Manager, care se va ocupa de planul tău de tratament și pe care îl vei putea contacta indiferent de oră sau zi. În acest mod, vei „naviga” lin și eficient prin tot sistemul nostru, iar procesul tău va fi coordonat și monitorizat de către doctorul integrator de caz, dedicat ție.

Serviciile de Concierge Medicine OZONO România valabile în orașul Iași vizează exclusiv zona dento-facială, cu extensie către estetica părului și a gâtului. Astfel, aspectul pacienților noștri va fi îmbunătățit în mod unitar și armonios, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Pentru noi, modul în care se simt, trăiesc și arată pacienții OZONO este prioritar. Încurajăm în permanență stilul de viață echilibrat, bazat pe sport și alimentație adecvată, dar și grija față de starea mentală, ca factor important al dezvoltării umane.

HELLO! We would love to meet you.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem. Ne aflăm acolo unde natura (și medicii noștri) creează cele mai frumoase forme, locul în care ești în permanență ascultat și înțeles, dar mai ales, informat cu maximă sinceritate.