Chirurgia orală nu este cel mai plăcut subiect pentru pacienți, dar, odată ajuns în clinica noastră, ne vom asigura că orice procedură chirurgicală pe care o recomandăm este cât mai benefică și mai confortabilă posibil.

În plus, posibilitatea de afecta intervențiile chirurgicale în cadrul blocului operator propriu, asigură maximul de siguranță și confort pentru pacient, fiind redus semnificativ riscul unor infecții sau complicații.

Indiferent dacă pacienții noștri întâmpină dureri dentare și au nevoie de o extracție dentară sau sunt pregătiți să facă o mare schimbare a zâmbetului, vom aloca timp și vom discuta despre toate problemele. Ulterior, vom lucra în echipă pentru a concepe un plan tratament personalizat, în funcție de particularitățile cazului.

De asemenea, oferim mai multe opțiuni de sedare, astfel încât să poți rămâne pe deplin relaxat în timpul procedurii chirurgicale.

OZONO România deține în portofoliu soluții chirurgicale orale și maxilo-faciale complexe, pentru rezultate estetice și funcționale de excepție.

O parte dintre procedurile chirurgicale realizate la OZONO sunt:

1. Sinus lift

Dacă ai ales să înlocuiești dinții lipsă din maxilarul superior cu implanturi dentare, este posibil să ai nevoie de o intervenție de lifting (ridicare) sinusală. Această procedură va asigura implanturilor suficient spațiu pentru inserare și o cantitate suficientă de os pentru susținerea implanturilor.

2. Adiția de os

Similar liftingului sinusurilor, maxilarul poate necesita un material osos suplimentar, pentru a susține implanturile dentare. Dinții lipsă pot duce la deteriorarea osului, dar, cu ajutorul unei grefe osoase, putem reconstrui osul și îți putem garanta că implanturile vor rămâne ferm în poziție.

3. Grefa gingivală

Boala parodontală poate provoca dureri, sensibilitate și retragerea gingiei. Grefele de gingie pot elimina aceste probleme prin utilizarea țesuturilor moi, pentru a acoperi rădăcina dentară expusă. De asemenea, utilizăm grefa gingivală pentru a reface gingia mobilă de lângă implanturile dentare, atunci când osul este mult redus.

4. Chiuretajele parodontale

Atunci când boala parodontală a dus la formare de spații (pungi) între dinte și gingie, acestea pot fi curățate și dezinfectate numai de către medicul specialist chirurg, prin chiuretaj gingival. Acesta poate fi în câmp închis, ca un detartraj subgingival, fie în câmp deschis, cu îndepărtarea provizorie a gingiei.

Intervenția poate fi completată cu aplicarea unui material de regenerare tisulară ghidată, care va asigura sigilarea pungilor parodontale și va împiedica dezvoltarea plăcii bacteriene - cea care duce la distrugerea țesuturilor de susținere a dintelui.

5. Îndepărtarea dinților / extracții

Un dinte problematic poate transforma fiecare masă într-un coșmar și poate antrena multe complicații. Dacă un dinte trebuie extras, acest lucru se poate face cu ușurință, fără durere.

Deoarece în cadrul OZONO toate extracțiile sunt efectuate de către medicul specialist chirurg dento-alveolar, garantăm proceduri atraumatice, rapide, fără durere în timpul sau după manopera de îndepărtare a dintelui.

De asemenea, efectuăm extracții atraumatice de molari de minte, care vă pot îmbunătăți considerabil sănătatea.

Asigurăm opțiuni de confort, anestezie și sedare pentru toți pacienții care necesită proceduri chirurgicale.