programare clinica ozono

 Frumuseţea evoluţiei tehnologice este simplificarea procedurilor medicale. Astfel, stomatologia digitală, o serie de tehnologii de ultimă generație, ne oferă avantaje semnificative față de medicina dentară convențională: eficiență, precizie, un nivel de predictibilitate mult mai ridicat al rezultatului final.  

 Care este scopul tehnologiei digitale în stomatologie?

Considerată o revoluție în domeniul sănătății bucale, stomatologia digitală are ca scop principal reducerea numărului de vizite ale pacientului, durata acestora, și, de asemenea, posibilitatea de a oferi pacienților noștri o experiență plăcută și interactivă.

 Care sunt avantajele pe care stomatologia digitală le aduce pacientului?

La OZONO, cu tehnologia de ultimă oră pe care o deținem, putem practic arăta pacientului o simulare a rezultatului pe care îl va obține în urma tratamentului. Altfel spus, acesta își poate vedea viitorul zâmbet înainte ca acesta să fie realizat.

Scanarea intraorală oferă o experiență mult mai plăcută pacientului 

Scanarea intraorală este primul pas al fluxului de lucru digital. Mai precis, în fluxul de lucru digital, în locul amprentei clasice, cu silicon, se face o scanare a cavității orale a pacientului cu un scanner care recompune imaginile tridimensional. După scanare, modelul virtual 3D creat este transmis online laboratorului, care începe, într-un soft de proiectare, designul lucrării protetice. Astfel, scanarea intraorală face mai plăcută experiența pacientului, totul fiind mult mai simplu, ușor, precis și rapid.

Pacientul poate contribui semnificativ la designul zâmbetului său

În plus, pacientul poate aduce modificări la designul zâmbetului său, care nu se limitează doar la culoarea dinților, ci și la forma, unghiurile și dimensiunile dinților, deci va fi personalizat, adaptat propriilor preferințe și dorințe. De asemenea, pacientul poate înțelege mult mai ușor cum va decurge tratamentul.

Stomatologia digitală, extrem de utilă în tratamentele cu implanturi dentare

Stomatologia digitală este extrem de utilă celor interesați de implanturi dentare. De exemplu, în cazul în care un pacient este calificat pentru intervenția de implant dentar, coroanele dentare inserate peste implant pot fi vizualizate de către pacient înainte de a fi proiectate (Digital Smile Design).

Alignerele transparente, realizate pe baza amprentării digitale, o soluție estetică pentru tratamentul ortodontic

O altă specialitate în care este extrem de utilă stomatologia digitală este Ortodonția. Alignerele transparente (realizate tot pe bază de amprentare digitală), reprezintă alegerea preferată a pacienților care își doresc dinți drepți, dar și o soluție estetică (dacă pacientul se califică pentru acest tip de tratament), întrucât acestea înlocuiesc cu succes aparatele ortodontice clasice, mai vizibile. Beneficiile? Sunt mai confortabile, mai estetice și pacientul le poate îndepărta cu ușurință atunci când mănâncă sau are un eveniment important.

Utilizând stomatologia digitală, rezultatele sunt așadar mult mai previzibile, precise, satisfăcătoare, iar pacientul va ști exact cum va arăta zâmbetul său în urma tratamentului. În concluzie, prin intermediul tehnologiei digitale, putem oferi pacientului tot ceea ce presupune o experiență plăcută.

Indiferent de necesitățile zâmbetului tău, la OZONO vei beneficia de tratamente de înaltă calitate, grație tehnologiei performante cu care lucrăm.

Dr. Mehrzad Moheb, Medic stomatolog specializat pe estetică dentară

* Planul de tratament presupune o consultație stomatologică în prealabil, în care se va agrea prețul final al manoperei în funcție de fiecare caz în parte. În plus, venim în sprijinul pacienților cu beneficii financiare personalizate, totul pentru o experiență plăcută în clinica noastră, unde vei reveni mereu de drag și nu de nevoie. Te așteptăm la o consultație! 

Contactează-ne

Stomatologia digitală | Dr. Mehrzad Moheb