programare clinica ozono

O Soluție pentru Fiecare Zâmbet

De ce Implanturile dentare Straumann?

Întâlnim zilnic pacienți care sunt indeciși atunci când vine vorba de implantul pe care să îl aleagă, pentru că nu știu care este diferența dintre un implant sau altul sau care implant li se potrivește. Cu toții însă își doresc soluții fiabile de reabilitare a danturii, calitate și precizie, dar și o recuperare rapidă în urma intervenției. Puține implanturi oferă însă toate aceste avantaje, iar implanturile Straumann se află printre acestea.   

Avantajele Implanturilor Premium Straumann

 

Varietate mare de soluții de implantare

Indiferent de oferta osoasă, Straumann ne oferă o varietate mare de soluții de implantare și protezare, ceea ce permite medicului să identifice varianta perfectă de tratament pentru fiecare caz, inclusiv pentru pacienții considerați neeligibili pentru alte tipuri de implanturi.

Testat științific. Peste 35 de ani de cercetări

La baza implantului Straumann se află ani întregi de cercetări amănunțite. Implantul dentar Straumann permite o integrare excelentă, întrucât poziția sa poate fi ajustată. Astfel, nu vor mai exista intervenții ulterioare de repoziționare.

Cea mai bună rată de osteointegrare

Specialiștii de la Straumann au creat un implant biocompatibil cu organismul, gândit să se adapteze rapid în os. Astfel, implantul SLActive reduce la jumătate timpul de adaptare a implantului în os (3-4 săptămâni comparativ cu 6-8 săptămâni), accelerând și vindecarea zonei tratate.


Inventatorii materialului Roxolid, proiectat special pentru implantologie

Implanturile Straumann sunt realizate dintr-un aliaj inovativ de titan și zirconiu, proiectat special pentru implantologie. Mai rezistent decât titanul pur, Roxolid-ul este unicul aliaj de pe piață ce oferă atât rezistență mecanică ridicată cât și osteointegrare rapidă.

Estetică deosebită

Pentru un rezultat natural, Straumann pune la dispoziția pacienților implanturi din ceramică, pentru a elimina riscul ca, odată cu trecerea timpului, în zona implantului să apară o nuanță gri, inestetică, așa cum se întâmplă în cazul impalnturilor din titan.  

Evitarea adiției osoase

Implanturile scurte au fost gândite de specialiștii Straumann tocmai pentru a veni în ajutorul pacienților care au nevoie de adiție osoasă. Cu ajutorul implanturilor scurte, se reduce astfel, uneori considerabil, prețul total al planului de tratament. 

Implanturi dentare gândite pentru întreaga viață

 

Considerat de către specialiști cel mai sigur implant din lume 

Garanție pe viață 

Implanturile Straumann au garanție pe viață oferită de producător, ceea de dovedește calitatea înaltă a produselor. Unii specialiști consideră implanturile Straumann dintre cele mai sigure implanturi existente.  

Produse însoțite de pașaport 

Toate implanturile Straumann vin însoțite de un pașaport ce conține toate datele de identificare al fiecărui produs, ceea ce înseamnă că pacientul este asigurat cu privire la calitatea și originalitatea produselor.

Versatilitate

Implanturile dentare Straumann pot ancora atât coroane unice și punți dentare, cât și proteze dentare, fiind astfel produse versatile, potrivite tuturor pacienților, indiferent de numărul de dinți lipsă. 

Soluții pentru pacienții cu diabet și osteoporoză

Implanturile Straumann cu SLActive au diametrul îngust și se fixează foarte bine în os, oferind astfel rezistență îndelungată. Acest lucru le fac potrivite pentru pacienții cu diabet și osteoporoză.

Implanturi care se adaptează rapid în organism

Investițiile permanente în cercetare de către specialiștii Straumann au dus și la crearea unei compoziții ideale a implantului dentar care se adaptează rapid în organism și asigură rezistență pe viață.

Gândite pentru întreaga viață

Implanturile Straumann reprezintă o soluție gândită pentru toată viața. Atât materialul utilizat, cât proiectarea sa sunt concepute pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate.

 

 

1.

Implant dentar Soft Tissue Level

Implant de nivel tisular, gândit pentru a simplifica tratamentul. Disconfort chirurgical și postoperator minim, permite un timp redus până la inserarea lucrării protetice finale.

 

2.

Implant Straumann Bone Level

Oferă o mare flexibilitate în tratament și soluții optime pentru pacienții cu exigențe estetice deosebite. Asigură un rezultat estetic și natural.


 

3.

Implant dentar Roxolid ®

Cel mai performant implant Straumann, Roxolid-ul fiind un material conceput special pentru utilizarea în implantologia dentară. Mai rezistent decât titanul pur, acesta asigură o excelentă capacitate de osteointegrare. 

 

De ce să alegi OZONO?

 

Echipă multidisciplinară

Planul de tratament va fi realizat de o echipă multidisciplinară, care se va asigura de rezultate durabile:

  • medicul specialist protetician - proiectarea și realizarea lucrării provizorii și definitive;

  • medicul chirurg implantolog - extracțiile și inserarea implantului.

Sedare conștientă

Toate intervențiile pentru dantură fixă completă în 24 de ore se fac cu sedare conștientă, asigurată de medicul specialist în Anestezie și Terapie Intensivă Dr. Cristian Pristavu.

 

 

Intervenție realizată în Bloc Operator Propriu

Implanturile se aplică în sala de operație proprie, în condiții de maximă siguranță pentru pacient. Aceasta înseamnă risc minim de infecții și complicații în timpul și după operație.

Evaluare cardiologică 

Pentru pacienții cu afecțiuni cardiovasculare, se asigură consult cardiologic preoperator și asistență cardiologică continuă pe perioada tratamentului, asigurate de Dr. Alexandru Untu, medic specialist cardiolog cu peste 40 de ani experiență.

 

Dacă ai întrebări sau neclarități, îți stăm la dispoziție la numerele de telefon: 0332 912 ; 0775 332 912 sau la adresa de e-mail office@ozono.ro

N.B. La OZONO, venim în întâmpinarea pacienților cu beneficii financiare personalizate și consiliere din partea specialiștilor în domeniu, pentru ca tu să ai certitudinea că ai ales cea mai bună soluție pentru tine și afecțiunea cu care te confrunți. Dacă vrei să-ți pregătim un pachet promoțional personalizat, scrie-ne aici despre dorințele tale și vom avea grijă ca acestea să devină realitate.

Contactează-ne

Implanturile dentare Straumann | Garanție pe viață | OZONO