programare clinica ozono

Teama de durere și lipsa timpului, principalele motive pentru care pacienții amână tratarea problemelor dentare

Teama de durere este motivul pentru care cei mai mulți dintre pacienți amână tratarea problemelor dentare, la care se adaugă lipsa timpului necesar pentru a finaliza planul de tratament recomandat în urma consultației și a examenelor paraclinice. 

Toate investigațiile și tratamentele în același loc 

Cu obiectivul de a încuraja pacienții să-și trateze afecțiunile dentare, evitând agravarea acestora, la OZONO pot fi efectuate toate investigațiile și intervențiile, grație aparaturii ultramoderne și a echipei noastre multidisciplinară de peste 25 de medici specialiști. Astfel, fiecare caz, indiferent de complexitatea sa, este diagnosticat și tratat în mod adecvat, într-un număr redus de ședințe.

Fără durere sau anxietate: tehnologie modernă și intervenții chirurgicale sub sedare conștientă

Pentru a oferi pacienților o experiență plăcută la stomatolog, propunem pacienților tratamente inovative, folosind tehnologie de ultimă generație, de exemplu AquaCare. Cu ajutorul acestei tehnologii, aceștia beneficiază de o experiență confortabilă în timpul tratamentului, în care starea de anxietate este eliminată complet. De asemenea, laserul dentar asigură nu numai lipsa durerii, ci și un timp minim petrecut pe scaun și rezultate predictibile în urma tratamentului.

În ceea ce privește intervențiile chirurgicale, acestea au loc în blocul operator propriu, sub sedare conștientă, o tehnică neinvazivă de anestezie, sigură, recomandată pacienților de toate vârstele, inclusiv celor mici și persoanelor vârstice. Sub sedare conștientă, pacientul simte o stare de relaxare mentală, însoțită de capacitatea de a respira singur, neasistat de aparate. La finalul intervenției implantologice, odată ce se oprește injectarea substanțelor medicamentoase, pacientul se trezește imediat și poate părăsi sala de operații pe propriile picioare.

Încurajăm tratarea afecțiunilor dentare, pentru a evita agravarea acestora

Sănătatea generală este influențată de sănătatea orală, la fel cum aceasta depinde de reflexul pacienților de a se prezenta la medicul stomatolog la primul semn de durere, instinct pe care ne dorim să-l formăm în cât mai mulți pacienți, iar relația cu aceștia să rămână pentru întreaga viață. Cum? Arătându-le că experiența la stomatolog poate fi plăcută, fără durere sau anxietate, iar afecțiunile dentare pot fi tratate toate în același loc, într-un număr redus de ședințe.  

Pentru orice întrebare, îți stăm oricând la dispoziție. Ne poți contacta completând formularul de mai jos, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Te așteptăm, de asemenea, să ne vizitezi în Iași, pe Șoseaua Păcurari 131-131A. 

Echipa OZONO

Contactează-ne

Trecerea timpului agravează afecțiunile stomatologice netratate