În cazul oricărei urgențe stomatologice, sună imediat la numărul de telefon (0332) 912. Vom face tot posibilul să te programăm în aceeași zi!

Medicii noștri sunt obișnuiți să răspundă situațiilor de urgență ale pacienților, oferindu-le cel mai eficient tratament dentar de care au nevoie, pentru a le ameliora durerea sau pentru a soluționa problema.

Câteva dintre serviciile noastre includ:

 • Tratamentul pulpei dentare și a canalului radicular - drenaj endodontic, pansament calmant

 • Tratamentul cariei dentare

 • Tratamentul afecțiunilor gingiei

 • Extracție dentară

 • Implanturi dentare

Sfaturi privind atitudinea pacientului în caz de urgență stomatologică

În cazul unei urgențe stomatologice, ar trebui să vii cât mai repede posibil în clinica noastră. Aici avem toate mijloacele necesare pentru a te putea ajuta: de la radiologie dentară digitală (pentru stabilirea diagnosticului), medici specialiști chirurgi și echipamente performante, până la propriul bloc operator, în cazul unei intervenții chirurgicale de urgență.

Dacă ai o urgență stomatologică în afara orelor de program, îți oferim câteva modalități prin care te putem ajuta, până în momentul consultației:

 • Mergi de îndată la serviciul de urgență sau apelează serviciul de ambulanță, în cazul în care sângerezi și nu poți opri hemoragia;

 • Dacă dintele a fost fracturat sau scos din alveolă, am putea să îl salvăm. Pune dintele sau bucățile de dinte într-un recipient mic, cu lapte sau salivă și vino la noi în cel mai scurt timp, pentru a soluționa problema. Sună ciudat, dar funcționează, pentru a păstra dintele.

 • Dacă suferi de durere, o compresă rece și un antiinflamator (Paracetamol/Ibuprofen) pot reduce tumefierea și îți pot atenua disconfortul.

Ameliorarea durerii și reducerea anxietății

Dacă ai o situație de urgență dentară, oferim trei opțiuni de sedare pentru a te simți complet relaxat în timp ce echipa noastră rezolvă problema:

 1. Sedarea prin inhalare;

 2. Administrare orală de medicație anxiolitică;

 3. Sedare intravenoasă.

Vom asigura maximum de confort în timp ce ești cu noi, indiferent de problemă.

Sună la numărul de telefon (0332) 912, pentru a programa o consultație!