programare clinica ozono

23 mai are o însemnătate aparte pentru noi.

Pe 23 mai împlinim 3 ani de existență, 3 ani de când pacientul e pe primul loc, 3 ani de când oferim servicii premium de stomatologie. Am deschis clinica din Iași în anul 2019 și am depășit toate obstacolele pe care le-am întâlnit în aceste vremuri tulburi pe care le trăim. Am fost acolo să ajutăm oamenii și suntem foarte bucuroși că am reușit acest lucru. 

Sărbătorim 3 ani de evoluție continuă, de investiții complexe, de adaptare la nevoile fiecărui pacient. În cei 3 ani, ne-au trecut pragul peste 2500 de pacienți. 

Veniți din întreaga ţară şi din străinătate, aceștia s-au bucurat în cadrul clinicii OZONO de o experiență plăcută, de care, mărturisesc ei, își vor aminti cu drag. Mulţi încă ne vizitează, iar alţii, aflaţi departe, ne scriu în continuare. Relaţia a rămas aceeaşi, una bazată pe comunicare, empatie și încredere.

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor medicale în schimbare ale societății și de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților de toate vârstele,  investim permanent în aparatură de înaltă performanță, dar și în personal medical specializat. La OZONO vei găsi întotdeauna soluții personalizate de tratament printr-o abordare medicală multidisciplinară, grație unei echipe formată din 25 de medici specialiști, astfel încât fiecare caz, indiferent de complexitatea sa, este diagnosticat și tratat în mod adecvat.

Recunoscut pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, design-ul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziție pacienților, OZONO este clinica stomatologică unde ne dedicăm timpul, cunoștințele și experiența identificării celor mai bune soluții pentru fiecare zâmbet în parte.

Dr. Codrin Untu, fondator OZONO:

„Am realizat la OZONO un ecosistem pregătit pentru rezolvarea cazurilor complexe rapid și la cele mai înalte standarde profesionale medicale, dar și cu maxim de confort pentru pacient. Astfel, blocul operator este dotat cu aparatura necesară realizării intervențiilor de implantologie cu sedare conștientă, acordată de medicul specialist anestezist, ceea ce înseamnă pentru pacient intervenții fără stres și durere, care știm că sunt cele care pot duce la mai multe incidente și accidente operatorii. Mai mult decât atât, suntem dotați și pregătiți cu aparatură de investigații necesară în implantologie, pacientul nefiind nevoit să se deplaseze în altă parte pentru a-și realiza computer tomografia, de exemplu. În plus, implementarea stomatologiei digitale la OZONO face ca manoperele stomatologice să fie mult mai ușoare pentru pacient, de exemplu amprentarea dinților se face digital, cu scannerul intraoral, iar rezultatul final devine mai previzibil, pacientul având posibiilitatea de a-și vizualiza și modifica aspectul viitoarei danturi cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design. Tot efortul nostru este pentru ca pacientul să aibă o experiență plăcută la OZONO, iar așteptările sale să fie depășite.”  

Promitem să ne îmbunătățim serviciile continuu pentru pacienții noștri actuali și viitori! 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!