programare clinica ozono

Reușita în domeniul medical este asigurată în primul rând de o echipă medicală bine pregătită, dedicată profesiei și informată, în permanenţă, despre noutățile din medicina actuală. Aceasta este una dintre valorile echipei OZONO și misiunea după care ne desfășurăm activitatea în fiecare zi.

Astfel, investim permanent în educația medicală a medicilor care găsesc în clinică un mediu propice învățării și dezvoltării profesionale continue.

Luna aceasta, colegul nostru, Dr. Paul Costea, a călătorit în Brazilia cu scopul de a urma cursul organizat de compania Straumann®, compania de implanturi cu care lucrăm la OZONO, marca numărul 1 în stomatologia globală și cea care deține standardul de aur în implanturi și stomatologia estetică. 

Cum au decurs cele 4 zile într-o total altă cultură, cu alți oameni de care nu ai cum să nu fii fascinat, ne poveștește Dr. Paul Costea.

„În prima zi de curs, am vizitat fabrica de implanturi Neodent, iar apoi am urmat până seară un curs teoretic, extrem de util, pe parcursul căruia ne-am bucurat cu toții nu numai de o atmosferă plăcută, ci și de multe informații noi pe care abia aștept să le valorificăm în cadrul echipei. 

În a doua zi, dimineață, s-a organizat o operație live și după-amiază un workshop hands-on. Astfel, am putut vedea toate cele explicate în cursul din ziua anterioară puse în practică. Cel mai mult însă mi-au plăcut ultimele 2 zile, când am lucrat doar pe pacienți. 
E o mare satisfacție ca medic să poți lucra într-un astfel de mediu, unde specialiștii unuia dintre cele mai mari branduri de implanturi și lucrări protetice din lume îți sunt alături, pregătiți să răspundă oricărei nelămuriri sau curiozități pe care o ai.

Mulțumesc mult clinicii OZONO pentru această oportunitate de a cunoaște universul Neodent, de a interacționa cu toți membrii echipei din Brazilia și de a afla nu numai noutățile medicale, atât de utile pentru pacienții noștri din România, ci și de a cunoaște o altă cultură, alți specialiști de la care ai mereu de învățat.” Dr. Paul Costea, medic specialist chirurgie dento-alveolară.

Avem convingerea că experiența colegului nostru va fi una de care vor beneficia în primul rând pacienții OZONO, cărora avem ca obiectiv le asigurăm în permanență servicii medicale de maximă calitate, mereu adaptate noutăților din lumea medicală, toate având ca scop oferirea unei experiențe medicale peste așteptări. 

Mulțumim, Paul, pentru implicarea ta, mulțumim Dr. Codrin Untu, CEO-ul Clinicii OZONO, pentru investiția permanentă pe care o face în noi, echipa OZONO. 


 

 

Contactează-ne

Workshop Neodent Brazilia | Dr. Paul Costea