programare clinica ozono

Tehnologia, cel mai bun prieten al medicului și al pacientului 

Obiectivul fiecărui medic, indiferent de specialitatea sa, este de a oferi pacienților săi soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă, soluții care să fie eficiente, rapide și cu rezultate conform așteptărilor.

Din fericire, evoluția tehnologiei vine în ajutorul nostru, al tuturor, și ne permite astăzi să facem din dorințele pacienților cea mai frumoasă realitate într-un mod mult mai rapid și cu rezultate cât mai aproape de perfecțiune. Iar prin perfecțiune ne referim la o perfecțiune personalizată, căci fiecare pacient are o definiție a perfecțiunii pe care noi ne dorim să o transpunem în realitate. 

Metodele digitale – un pas mare înainte pentru viitorul medical

Metodele digitale reprezintă un pas mare înainte și care ne face pe toți să spuneți că „viitorul sună bine”, întrucât ne oferă o serie impresionantă de avantaje în comparație cu metodele clasice. Pornind de la această premisă, s-a născut ideea echipei OZONO de a organiza un curs despre amprentarea digitală, pentru ca toți cei care își doresc să fie la curent cu toate noutățile din lumea medicală să aibă posibilitatea de a învăța în permanență cum pot fi mai buni în ceea ce fac, însușindu-și noi și noi cunoștințe.

Amprentarea digitală, un curs dedicat zâmbetului

 


Joi, 23 ianuarie 2020, ora 17:00, a avut loc la OZONO cursul dedicat amprentării digitale, un curs în cadrul căruia atât colegii noștri:

  • Laura Vidru – Medic Stomatolog, rezident protetică dentară
  • Mehrzad Moheb  – Medic Stomatolog

cât și colaboratorii noștri:

  • Loredana Campione – tehnician dentar
  • Fredyy Campione – tehnician dentar

ne-au prezentat ce înseamnă de fapt amprentarea digitală și seria impresionantă de avantaje în comparație cu metodele clasice, atât pentru pacient, cât și pentru medic. Am învățat astfel că, datorită amprentării digitale:

  • sunt eliminate eventualele erori generate de amprentele clasice (e.g. alegerea incorectă a portamprentei, defecte în modelul de lucru, deformări)
  • fidelitatea amprentei este păstrată și redată integral
  • timpul petrecut în cabinet este unul semnificativ redus
  • pacientul beneficiază de confort sporit: dimensiunea mică a scannerului intraoral elimină eventualele alergii ale pacienților la materialele de amprentă, senzația de vomă generată de portamprenta voluminoasă
  • este maximizată siguranța pacientului și a medicului (reducerea contactului cu fluide, minimizarea riscului contaminării cu diverși agenți patogeni


Cursul s-a terminat cu o sesiune practică, în cadrul căreia am învățat cât de rapid, ușor și precis se poate lua o amprentă digitală, dar și cât de importante sunt contribuția medicului și experiența tehnicianului dentar pentru a genera rezultate de excepție.

Prieteni cu tehnologia, generatori de zâmbete perfecte

Împreună, prin „parteneriat” cu intrumente și metode moderne, putem dezvolta aria medicală din România, să venim cu lucruri inovative pe piață, dar și să avem specialiști continuu informați cu privire la noile proceduri din medicina actuală. De pe urma acestui curs am avut de beneficiat cu toții, dar cel mai mult pacienții, cărora le putem oferi zâmbetul perfect pe care și-l doresc.

Vă așteptăm și cu alte sugestii de cursuri prin completarea formularului de mai jos, cu promisiunea că vom ține cont de fiecare sugestie.

Contactează-ne

Amprentarea digitală | Echipa OZONO