programare clinica ozono

Una dintre cele mai mari dorințe ale pacienților este să poată previzualiza rezultatele pe care le vor obține în urma tratamentelor propuse de către echipa noastră, indiferent că acestea sunt simple sau complexe, pentru a avea astfel siguranța că dantura lor va arăta așa cum își doresc. 

Pentru că obiectivul nostru este să oferim o experiența medicală peste așteptări și acordăm atenție fiecărui aspect, la OZONO ne bazăm pe tehnologia Digital Smile Design, ce ne permite să arătăm pacientului o simulare a rezultatului pe care îl va obține. Altfel spus, acesta își poate vedea viitorul zâmbet înainte ca acesta să fie realizat. 

Cu scopul de a deveni tot mai buni în ceea ce facem, colegul nostru, Dr. Mehrzad Moheb, medic stomatolog specializat pe estetică dentară, a fost lectorul unui nou curs dedicat medicilor noștri rezidenți, eveniment ce a avut ca subiect principal tehnologia Digital Smile Design. 

Ce am învățat cu toții și ce este important de reținut, inclusiv pentru actualii și viitorii noștri pacienți?

1. Fotografia intraorală efectuată în cadrul consultației inițiale permite medicilor profesioniști să lucreze cu precizie și pasiune, să discute vizual planurile și detaliile de tratament ale pacienților și astfel să clarifice procesul pentru aceștia. 

2. De asemenea, este esențial să avem fotografii înainte, în timpul și după finalizarea tratamentelor, cadre vizuale ce rămân strict confidențial în dosarul pacientului, pentru a vedea evoluția tratamentelor urmate. 

3. Utilizând tehnologia Digital Smile Design și oferind aceste elemente vizuale personalizate, ne motivăm pacienții să aibă grijă de noul lor zâmbet, iar noi, ca medici profesioniști, deținem siguranța că rezultatele obținute sunt cele dorite.


Mulțumim colegului nostru Dr. Mehrzad Moheb pentru o nouă experiență extrem de utilă, mulțumim celor care au participat pentru tot interesul acordat. Iar cum în cadrul echipei noastre învățarea este continuă, promitem să organizăm multe alte astfel de evenimente frumoase. 

Contactează-ne

Curs Digital Smile Design | Dr. Mehrzad Moheb