UniverSkin este un brand renumit pentru abordarea sa în ceea ce privește tratamentele dermato-estetice. Produsele standard de îngrijire a pielii disponibile în comerț obligă pacienții să se adapteze variantelor prestabilite de producători, în timp ce UniverSkin propune soluții personalizate, în funcție de nevoile și dorințele unice ale fiecărui pacient.

Acest concept presupune o discuția detaliată cu medicul dermatolog, în cadrul căreia se vor face pașii spre un tratament personalizat. UniverSkin reprezintă o formulă bogată, care conține produse fără conservanți chimici, cu ingrediente active eficiente, printre care ulei organic de Camelina, peptide biomimetice, mesageri biologici pentru balanța fizică a pielii și acid hialuronic, pentru menținerea funcționării optime a structurii de colagen.

Produsele din gama UniverSkin sunt folosite în tratarea acneii, petelor, pielii uscate, inflamațiilor, pigmentațiilor, semnelor de îmbătrânire, dar și a tipurilor de piele grasă sau seboreică. 

În cadrul consultației, medicii OZONO România îți vor oferi toate informațiile necesare despre aceste tratamente personalizate și îți vor sta în permanență la dispoziție pentru eventualele întrebări sau curiozități.