Despre PB Serum Medical

Gama de produse PB Serum Medical este cunoscută drept o adevărată inovație în domeniul medical-estetic, ce cuprinde o compoziție unică de enzime, cu rol în rejuvenarea pielii și remodelarea corporală prin injectare. Produsele sunt create și dezvoltate de laboratoarele Proteos Biotech din Spania, având certificare ISO 13485 și asigurând, totodată, rezultate excelente, fără reacții adverse și timp de recuperare rapid.

Cu ajutorul produselor PB Serum Medical, se pot trata fibrozele, cicatricile (hipertrofice, atrofice și cheloide), laxități ale pielii, vergeturile, zonele care prezintă celulită, dar și edemele perioculare.

PB Serum - o premieră în industria medical-estetică

Odată injectată în piele, această compoziție unică de enzime acționează strict pe afecțiunea pielii și formează un „contraatac” împotriva adipocitelor, în cazul țesutului adipos localizat și al celulitei, remodelând zonele afectate de laxitate. Astfel, injectările enzimatice PB Serum asigură rezultate excelente pentru pacienții nemulțumiți de aspectul corpului, în zone precum coapse, abdomen, gușă și/sau genunchi.

Mixul de enzime are un rol destructurant al celulelor de grăsime, reducând semnificativ aspectul de coajă de portocală. În cazul pacienților care au pierdut deja greutate și se confruntă cu laxități ale pielii, enzimele PB serum conferă un aspect estetic superior, prin acțiunea asupra rețelei de colagen și elastină.

Poți alege tratamentul cu produsele PB Serum pentru:

  • laxitatea abdomenului și genunchilor;

  • țesutul adipos localizat pe coapse, abdomen, lombari și brațe;

  • bărbia dublă;

  • celulita de pe fese și coapse.

Acest tratament este recomandat persoanelor cu o stare de sănătate bună și normoponderale, dar și persoanelor care își doresc să elimine țesutul adipos localizat sau laxitatea.

În schimb, echipa noastră nu recomandă tratamentul PB Serum, în cazul în care:

  • suferi de boli autoimune;

  • urmezi un tratament cu anticoagulante;

  • prezinți leziuni active în zona de tratament;

  • ți-a fost administrat un vaccin în ultimele 15 zile;

  • ai urmat un tratament cu vitamina C.

După tratament, este interzis efortul fizic, sauna sau baia fierbinte timp de 4 zile. În cazul durerilor ușoare, medicii OZONO România îți vor furniza medicație pentru reducerea acesteia.

Riscuri. Complicații

Orice procedură estetică prezintă anumite riscuri și limitări, care trebuie puse în balanță cu beneficiile pe care aceasta le aduce. Echipa OZONO consideră că toți pacienții trebuie informați cu maximă sinceritate în această privință, pentru a-și putea asuma decizia. Pentru toate procedurile, OZONO furnizează formulare extensive de informare.

În unele cazuri, injectările cu produsul PB Serum pot determina edeme, eriteme, apariții ale durerii sau echimoze. Rareori, apar reacții alergice, care se prezintă sub forma unor inflamații roșii sau fără culoare.