Tratamentul Hiperpigmentărilor – Cutera Xeo LimeLight

Prin intermediul dispozitivului LimeLight, platforma laser emite pulsuri de energie luminoasă care sunt absorbite selectiv de pigmentul maro din petele de la nivelul pielii și astfel va fi distrusă selectiv melanina de la acest nivel, fiind ulterior resorbite în zilele următoare. Se poate trata fără riscuri orice parte a corpului care prezintă pete de la expunerile necorespunzătoare la soare sau pete legate de vârstă, pistrui. Fața, pieptul, umerii și brațele sunt zonele cel mai frecvent tratate, deoarece ele sunt cel mai frecvent expuse la soare. În funcție de tipul leziunii tratate, pot fi necesare 2-3 ședințe până la dispariția petelor sau pot fi necesare alte tipuri de tratamente complementare (peeling, dermapen, dermabraziune, mesoterapie, PRP). Tratamentul nu este dureros, însă la nivelul zonei tratate se poate simți un disconfort de scurtă durată care nu se menține după încheierea ședinței de tratament. Este INTERZISĂ expunerea la soare după procedură și se vor folosi produse cu factor de protecție solară 50+.

Vezi prețuri tratamente laser

Platforma CUTERA XEO Nd:YAG 1065 nm

Terapia Laser (LASER – light amplification by stimulated emission of radiation) folosește intensitatea luminoasă eliberată de dispozitive performante care, în funcție de tipul sursei de energie și de mediul prin care este amplificată unda luminoasă, are utilizare în practica medicală pentru variate tratamente cu rezultate excepționale. 

Platforma CUTERA XEO este un dispozitiv medical complex, produs de compania Cutera – înființată în San Francisco de către fondatorii tehnologiei YAG laser și CO2 – fiind primul laser aprobat de către FDA. Cristalul din structura dispozitivului este Nd:YAG (neodymium: yttrium-aluminum-garnet) și eliberează intensitate luminoasă cu lungimea de undă de 1065 nm, având multiple indicații medicale și estetice.

Platforma XEO este un dispozitiv versatil ce oferă posibilitatea tratamentelor CoolGlide și LimeLight, cu indicații în epilare definitivă, tratamente vasculare (hemangioame, telangiectazii, rozacee), tratamentul petelor hiperpigmentare benigne (melasmă, lentigo, postinflamatorii), rejuvenare. Tratamentele se pot aplica pe toate fototipurile în condiții de siguranță și cu rezultate excepționale.

Medicul îți va oferi toate informațiile legate de indicațiile și contraindicațiile procedurii, riscurile și beneficiile tratamentului, costul ședințelor și va răspunde tuturor întrebărilor tale.