Rejuvenare laser

Procedura de rejuvenare cu Laser Cutera Xeo folosește tehnologia laser non-invazivă cu lungimea de undă 1064 nm (Nd:YAG), pentru tratamentul eficient al ridurilor fine, porilor măriți, textura aspră a pielii (pielea de portocală), eritemul difuz și cicatricile atrofice (de obicei după acnee) sau hipertrofice. S-a dovedit că procedura stimulează formarea de colagen nou, conferind un aspect mai tânăr, pielea devenind mai strălucitoare și mai fină. 

Deși sunt prezentate rezultate foarte bune după un singur tratament, pentru unii pacienți totuși, în mod frecvent sunt necesare 2 până la 6 ședințe pentru rezultate optime în ceea ce privește rejuvenarea facială, a gâtului și decolteului și la nivelul mâinilor. Imediat după terapia laser pentru rejuvenare poate să apară un eritem care se menține 1-2 zile, iar efectele benefice de reducere a ridurilor fine, dimensiunii porilor și a petelor pigmentare legate de vârstă sunt evidente după 2-4 săptămâni de la tratament, perioadă care corespunde sintezei fibrelor noi de colagen stimulate în cadrul terapiei laser. 

Rejuvenarea laser este un tip de tratament ce se recomandă pentru efectele pe termen lung prin stimularea sintezei de colagen și creșterea fermității pielii, rezultatele nu sunt imediate, în schimb sunt de durată.

Vezi prețuri rejuvenare laser

Platforma CUTERA XEO Nd:YAG 1065 nm

Terapia Laser (LASER – light amplification by stimulated emission of radiation) folosește intensitatea luminoasă eliberată de dispozitive performante care, în funcție de tipul sursei de energie și de mediul prin care este amplificată unda luminoasă, are utilizare în practica medicală pentru variate tratamente cu rezultate excepționale. 

Platforma CUTERA XEO este un dispozitiv medical complex, produs de compania Cutera – înființată în San Francisco de către fondatorii tehnologiei YAG laser și CO2 – fiind primul laser aprobat de către FDA. Cristalul din structura dispozitivului este Nd:YAG (neodymium: yttrium-aluminum-garnet) și eliberează intensitate luminoasă cu lungimea de undă de 1065 nm, având multiple indicații medicale și estetice.

Platforma XEO este un dispozitiv versatil ce oferă posibilitatea tratamentelor CoolGlide și LimeLight, cu indicații în epilare definitivă, tratamente vasculare (hemangioame, telangiectazii, rozacee), tratamentul petelor hiperpigmentare benigne (melasmă, lentigo, postinflamatorii), rejuvenare. Tratamentele se pot aplica pe toate fototipurile în condiții de siguranță și cu rezultate excepționale.

Medicul îți va oferi toate informațiile legate de indicațiile și contraindicațiile procedurii, riscurile și beneficiile tratamentului, costul ședințelor și va răspunde tuturor întrebărilor tale.