FILORGA NCTF 135® reprezintă o soluție de acid hialuronic, folosită în procedura numită „mezoterapie”, pentru revitalizarea, rejuvenarea și hidratarea pielii mature, care prezintă riduri superficiale. Mezoterapia FILORGA NCTF 135® trebuie și este realizată exclusiv de medici specialiști dermatologi, care îți vor prezenta avantajele și dezavantajele procedurii și care îți vor sta la dispoziție pentru fiecare întrebare sau curiozitate.

FILORGA NCTF 135® este folosită în tratamentul pentru față, gât, decolteu, fața dorsală a mâinilor, abdomen, coapse interioare și coapse exterioare. Acest cocktail unic revitalizant cuprinde 14 vitamine (vitaminele A, B, C și E), care stimulează funcțiile vitale ale celulelor, 24 aminoacizi, care stimulează producerea de elastină și colagen, 6 coenzime, 5 acizi nucleici, 4 minerale, care previn și combat deficiențele pielii, și 2 anti-oxidanți.

Te încurajăm să afli mai multe detalii despre BIONUTRILIFT și să încerci cu încredere procedura în centrul nostru medical!