Despre microdermabraziunea cu diamante

Microdermabraziunea reprezintă o tehnică de ameliorare a stării pielii afectate de soare sau de procesul de îmbătrânire. În cadrul acestei proceduri, se folosește un dispozitiv cu un capăt prevăzut cu particule de diamant care generează o abraziune, dispozitiv ce permite și aplicarea unui flux de aer. În final, aspirația este efectuată pentru îndepărtarea stratului superficial, care a fost supus abraziunii.

Procedura se dovedește a fi eficientă în reducerea liniilor fine și a ridurilor de tip  „laba gâștii”, stimulând regenerarea celulelor pielii și a fibrelor de colagen. Eficiența sa ridicată ca procedură non-chirurgicală este dovedită, precum și utilitatea sa deosebită.

Utilizată cu regularitate, rezultatele de regenerare a pielii sunt elocvente și valabile pentru orice zonă a corpului: față, gât, decolteu, corp etc. În plus, rezultatele sunt vizibile imediat.

După efectuarea procedurii, pielea poate prezenta eritem și sensibilitate timp de 2 ore de la tratament, fiind interzisă expunerea la soare în următoarele 5-10 zile post-procedură.

Perioada totală de recuperare a pielii este de 1-2 săptămâni, în funcție de tipul pielii, curățarea și hidratarea pielii după tratament fiind efectuate zilnic.

Contraindicații

  • microdermabraziunea trebuie realizată doar de personal calificat;

  • nu recomandăm procedura persoanelor care prezintă afecțiuni ale pielii, leziuni ale pielii sau telangiectazii.

Fiind o procedură mai invazivă, anestezia este locală, care poate fi combinată cu o opțiune de sedare. Tratamentul durează între 60 și 90 de minute, iar rezultatele sunt foarte vizibile - pacientul obține un ten întinerit și proaspăt, efecte ce se mențin pe o perioadă lungă (ani).

În cadrul consultației, medicii OZONO România îți vor oferi toate informațiile necesare despre microdermabraziune, cu avantajele și dezavantajele specifice. În plus, echipa noastră îți va sta în permanență la dispoziție pentru eventualele întrebări sau curiozități.