BIONUTRILIFT reprezintă o procedură estetică premium pe care o poți solicita în cadrul centrului nostru medical. Această procedură combină efectul de lifting cu efectul de rejuvenare, regenerare și hidratare, care poate fi realizat atât pentru zona feței (pomeți, mandibulă, frunte, șanț nazogenian, frunte), cât și pentru zona gâtului, a decolteului și a mâinilor.

Acest concept terapeutic îmbină un filler cu un complex biorevitalizant (acid hialuronic, aminoacizi, biostimulatori de colagen, vitamine și oligoelemente), fiecare dintre acestea având un rol foarte important. Rolul de volumizare și lifting îl are acidul hialuronic, iar biostimulatorii au rolul de rejuvenare și regenerare tegumentară, dar și de stimulare a producerii de colagen.

În plus, vitaminele, aminoacizii și oligoelementele hrănesc tegumentul, îl vitalizează și intră, totodată, în compoziția colagenului nou format.

Echipa noastră recomandă această procedură persoanelor cu vârste începând de la 30 ani, pentru prevenirea semnelor inevitabile de îmbătrânire. Pentru persoanele de peste 45 ani, BIONUTRILIFT contribuie la refacerea calității tenului, dar și la crearea efectului de lifting.

Te încurajăm să afli mai multe detalii despre BIONUTRILIFT  și să încerci cu încredere procedura în centrul nostru medical!