AQUAGOLD® fine touch™ reprezintă un sistem brevetat micro-needling, placat cu aur în proporție de 99.9%, fiind unul dintre serviciile premium pe care noi, la OZONO România, ți le putem oferi. 

Aplicatorul este de unică folosință și poate conține în rezervorul său toate ingredientele adaptate nevoilor și dorințelor tale, precum vitamine, enzime, toxină botulinică și/sau acid hialuronic. Cu ajutorul micro-acelor (chiar mai fine decât părul uman) de care sistemul AQUAGOLD® fine touch™ dispune, dermul va fi penetrat la o adâncime de aproximativ 600 de microni, procedura fiind nedureroasă și fără reacții adverse sau vizibile post-procedură.

Procedura este renumită la nivel mondial și asigură cu succes o întinerire &  revigorare completă a feței, netezind semnificativ textura pielii. În plus, senzația de lifting este evidențiată la nivelul frunții chiar din prima zi, cicatrizarea superficială a acneei este îmbunătățită, iar ridurile de sub ochi și cele din zona gâtului se estompează treptat, în câteva zile.  

Beneficiile procedurii au fost intens promovate de către Kim Kardashian West la gala MET 2018 din New York, AQUAGOLD fiind pe buzele tuturor, atunci când vine vorba despre calitate la standarde internaționale.

Tratamentul AQUAGOLD® fine touch™ se adresează atât persoanelor aflate în jurul vârstei de 30 de ani, care își doresc să prevină semnele inevitabile ale îmbătrânirii, cât și persoanelor cu vârste cuprinse între 45-50 ani, care își doresc o piele mult mai netedă, catifelată și cu mai puține riduri.

Te încurajăm să afli mai multe detalii despre AQUAGOLD® fine touch™ și să încerci cu încredere procedura în centrul nostru medical.