Pielea gâtului și a decolteului este supusă mult mai repede procesului de îmbătrânire, fiind mai fină, mai săracă în glande sebacee și expusă excesiv la razele ultraviolete. În unele cazuri, chiar de la vârsta de 25-30 de ani, această zonă poate prezenta pete hiperpigmentare, riduri fine, atrofie și chiar deshidratări accentuate.

În funcție de nevoile și dorințele pacientului, echipa noastră medicală va prezenta toate opțiunile de tratament, cu avantajele și dezavantajele specifice. În cazul gâtului și decolteului, există soluții precum tratamentul cu toxină botulinică, injectarea de acid hialuronic, microneedling, PRP sau Terapia Vampir și lifting-ul cu fire resorbabile sau cel chirurgical.

Toxina botulinică sau botoxul reprezintă una dintre cele mai importante substanțe de la care pornește procesul reîntineririi faciale. Această substanță scade temporar activitatea musculaturii prin oprirea transmisiei impulsurilor nervoase la nivelul zonelor tratate. Fie că sunt statice sau dinamice, aspectul ridurilor va fi îmbunătățit, cu mențiunea că nu are loc o împiedicare a contracției musculare. Află mai multe detalii despre botox dând click aici.

O altă variantă pentru deplisarea decolteului și/sau a gâtului constă în injectarea cu fillere, ce au efecte temporare (care se resorb după o perioadă prestabilită) sau permanente, atunci când sunt utilizate substanțe precum grăsimea proprie. Poți afla mai multe informații despre fillere dând click aici.

În același context, microneedling-ul sau mezoterapia reprezintă o procedură minim-invazivă, prin care sunt administrate substanțe anti-aging (minerale, aminoacizi, vitamine, acid hialuronic) în zonele de tratament, fiind recomandată în cadrul terapiilor de rejuvenare & remodelare facială și corporală. Reprezintă, de asemenea, o alternativă sigură și eficientă a procedurilor chirurgicale, fiind din ce în ce mai solicitată de către pacienții noștri.

Echipa noastră recomandă, în plus, terapia PRP, cunoscută și sub numele de „Terapia Vampir”. În cadrul acestui tip de tratament, plasma obținută prin prepararea sângelui pacientului asigură un aport suplimentar factorilor de creștere trombocitari proprii organismului, în procesul de regenerare cutanată.

Nu în ultimul rând, lifting-ul redă cu succes aspectul întinerit prin întinderea pielii, revolumizarea zonelor ce au diminuat în volum și resuspensia țesuturilor profunde înapoi la structurile osoase, de unde au coborât prin procesul de îmbătrânire. Prin intermediul acestei intervenții chirurgicale coordonate de medici cu experiență internațională vastă, semnele marcante de îmbătrânire ale gâtului și decolteului vor fi diminuate semnificativ.

În cadrul consultației inițiale, medicii OZONO România îți vor prezenta toate opțiunile de tratament, pentru un rezultat excelent și satisfăcător, iar formularele extensive de informare pe care le vei primi în centrul nostru medical îți vor oferi detalii importante despre procedura aleasă.