În general, asimetria mamară este remarcată prin diferențele evidente ale sânilor în ceea ce privește forma, mărimea sau poziționarea mamelonului și poate duce la scăderea stimei de sine. La OZONO, oferim soluții de tratament pentru persoanele ce prezintă asimetrii la nivelul sânilor, în condiții de maximă siguranță și confort, asigurate de propriul bloc operator.

În funcție de tipul de asimetrie mamară, există diferite metode de corectare a acesteia. În cadrul consultației pre-operatorii, medicul tău îți va prezenta particularitățile fiecărei proceduri, avantajele, dezavantajele și posibilele riscuri și/sau complicații.

În unele cazuri, poate fi necesară o procedură de mărire a sânului (prin implant mamar sau prin grăsime proprie), o procedură de micșorare a sânului sau un lifting (mastopexie), pentru un aspect estetic evident îmbunătățit al sânilor. În același timp, se poate opta și pentru corectarea formei areolei sau a mameloanelor; pentru mai multe detalii, dă click aici.

Perioada de recuperare postoperatorie variază în funcție de tipul intervenției. În primele zile după intervenția de augmentare, pacientul va trebui să poarte un sutien special, pentru susținerea sânilor și reducerea edemului. De menționat este faptul că sânii vor fi mai fermi la palpare în primele 24-28 postoperator. 

 Te încurajăm să afli mai multe detalii despre fiecare procedură atât de pe website-ul nostru, cât și din formularele extensive de informare oferite în centrul nostru medical, în urma consultației.