Ne-am gândit mult perioada aceasta ce discounturi atrăgătoare să oferim pacienților noștri, astfel încât Black Friday să ofere satisfacție și atunci când vine vorba de zâmbetul lor. Hotărârea noastră a fost aceea ce a oferi:

  30% reducere la Pachet Igienizare Profesională + Albire dentară 1.120 lei 1.600 lei

 

 

De ce ți-am pregătit această surpriză de Black Friday?

În urma unui sondaj de opinie la care au participat pacienții OZONO din mediul online și pacienții care au vizitat clinica noastră, Igienizarea Profesională și Albirea dentară s-au clasificat pe primele două poziții în preferințele pacienților în categoria serviciilor de Medicină dentară.

De aceea, venim în întâmpinarea celor care au participat la sondaj (cărora le mulțumim pentru implicare) și a tuturor celor interesați cu o surpriză, și anume, șansa de a beneficia de 30% reducere la Pachetul Igienizare Profesională + Albire Dentară. 

Un zâmbet sănătos și strălucitor, cea mai bună „achiziție” de Black Friday!

De Black Friday, bucură-te de cel mai mare cadou pe care ți-l poți face: Dinți albi și frumoși, pentru un Zâmbet de Hollywood!

Black Friday este perioada din an pe care o așteptăm cu nerăbdare pentru a ne cumpăra ceva ce ne dorim de mult timp, însă de câte ori ai avut șansa de Black Friday să îți cumperi ceva care să te facă să te simți mai încrezător în forțele tale?

  Igienizare Profesională Completă (detartraj ultrasonic+air flow+periaj profesional+fluorizare)
+
Albire dentară Profesională cu lampa laser Beyond (USA)

1.120 lei 1.600 lei

De ce să optezi pentru acest pachet la OZONO de Black Friday? 

  • Beneficiezi de 30% reducere la două dintre cele mai dorite servicii de estetică dentară
  • Poți alege să plătești în 12 rate lunare fără dobândă prin Star Card de la BT sau poți opta pentru Creditul Pacient, cu o dobândă minimă și o perioadă de rambursare la alegere, de până la 20 de ani
  • OZONO se află într-o locație ușor accesibilă atât pacienților din Iași, cât și celor care vin din alte localități (Șoseaua Păcurari 131-131 A)
  • Te vei bucura de o ambianță de excepție, care asigură o experiență extrem de plăcută

 

La centrul medical OZONO asigurăm pacienților cea mai bună protecție împotriva infecțiilor transmisibile prin sânge și salivă (HIV, Hepatita C etc.), menținând în permanență reguli stricte, la care am adăugat, ca prevenție anti-COVID, măsuri suplimentare de protecție, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical. Cu noi, ești în deplină siguranță!

P.S. Dacă vrei să-ți pregătim un pachet promoțional personalizat, scrie-ne aici despre dorințele tale și vom avea grijă ca acestea să devină realitate. 

Oferta este valabilă pentru toți cei care completează formularul de înscriere în perioada 27-29 Noiembrie 2020.

Completează formularul de mai jos, iar colegele de la recepție te vor suna pentru confirmare și pentru a stabili toate cele necesare:

Accesează Oferta:

* Câmpuri Obligatorii