Ne-am gândit mult perioada aceasta ce discounturi atrăgătoare să oferim pacienților noștri, astfel încât Black Friday să le ofere satisfacție și atunci când vine vorba de zâmbetul lor. Hotărârea noastră a fost aceea ce a oferi:

  30% reducere la Aparat dentar Metalic / arcadă 1.470 lei 2.100 lei

30% reducere la Aparat dentar Saphir / arcadă 2.100 lei 3.000 lei

 

De ce ți-am pregătit această surpriză de Black Friday?

În urma unui sondaj de opinie la care au participat pacienții OZONO din mediul online și pacienții care au vizitat clinica noastră, Aparatele dentare s-au clasificat pe locul 3 în preferințele pacienților în categoria serviciilor de Medicină dentară.

De aceea, venim în întâmpinarea celor care au participat la sondaj (cărora le mulțumim pentru implicare) și a tuturor celor interesați cu o surpriză, și anume, șansa de a beneficia de 30% reducere la aparatul dentar dorit: Aparat Ortodontic Metalic sau Aparat Ortodontic Saphir. Astfel, îți va fi mai ușor să iei decizia de a-ți pune aparat dentar, iar de Black Friday te vei bucura de cea mai importantă ofertă: un zâmbet perfect!

De Black Friday, bucură-te de cel mai important cadou pe care ți-l poți face: Dinți drepți și perfecți, cu care te vei mândri toată viața!

Cu toții așteptăm Black Friday pentru a ne face o bucurie, pentru a ne cumpăra un lucru pe care ni-l dorim de mult timp, însă de câte ori ai avut șansa de Black Friday să îți cumperi ceva de care îți vei aminti întreaga viață? Dacă răspunsul este niciodată, atunci rândurile acestea îți sunt dedicate, pentru că ai șansa în perioada 27-29 Noiembrie să faci primul pas spre un Zâmbet Perfect, la care dintotdeauna ai visat

Cât costă Aparatul ortodontic la OZONO de Black Friday?

Aparat ortodontic fix metalic / arcadă de Black Friday 1.470 lei 2.100 lei

Aparat ortodontic fix SAPHIR / arcadă 2.100 lei 3.000 lei

De ce să optezi pentru un Aparat Dentar la OZONO de Black Friday? 

 • Beneficiezi de 30% reducere la Aparat dentar Metalic și 30% reducere la Aparat Dentar Saphir
 • Poți alege să plătești în 12 rate lunare fără dobândă prin Star Card de la BT sau poți opta pentru Creditul Pacient, cu o dobândă minimă și o perioadă de rambursare la alegere, de până la 20 de ani
 • OZONO se află într-o locație ușor accesibilă atât pacienților din Iași, cât și celor care vin din alte localități (Șoseaua Păcurari 131-131 A)
 • Te vei bucura de o ambianță de excepție, care asigură o experiență extrem de plăcută

 

Semne care arată că ai nevoie de un aparat dentar

 • Întâmpini probleme la închiderea corectă a gurii
 • Prezinți asimetrii ale feței/trăsături disproporționate în raport cu restul feței
 • Mușcătura, respectiv masticația sunt realizate cu dificultate
 • Prezinți înghesuiri dentare
 • Mușcătura este fie inversă, fie deschisă sau adâncă
 • Pronunți cu dificultate cuvintele în mod corect
 • Ai dinți îndepărtați sau care se întâlnesc în mod anormal

Niciodată nu este prea târziu pentru aparat dentar!

Recomandăm tratamentul cu aparat dentar indiferent de vârstă, întrucât dinții pot fi „mișcați” la orice vârstă, medicul specialist va recomanda cel mai bun aparat ortodontic pentru problema identificată în cadrul consultației. 

La centrul medical OZONO asigurăm pacienților cea mai bună protecție împotriva infecțiilor transmisibile prin sânge și salivă (HIV, Hepatita C etc.), menținând în permanență reguli stricte, la care am adăugat, ca prevenție anti-COVID, măsuri suplimentare de protecție, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical. Cu noi, ești în deplină siguranță!

P.S. Dacă vrei să-ți pregătim un pachet promoțional personalizat, scrie-ne aici despre dorințele tale și vom avea grijă ca acestea să devină realitate. 

Oferta este valabilă pentru toți cei care completează formularul de înscriere în perioada 27-29 Noiembrie 2020.

 

Completează formularul de mai jos, iar colegele de la recepție te vor suna pentru confirmare și pentru a stabili toate cele necesare:

Accesează Oferta:

* Câmpuri Obligatorii