Obiectivul fiecărui medic, indiferent de specialitatea sa, este de a-și vedea pacientul fericit, iar când vorbim de estetica facială, învățarea continuă reprezintă secretul pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici și substanțe în estetica non-invazivă, potrivite fiecărui tip de ten.

„Terapii combinate Fillmed” – workshop dedicat medicilor dermatologi și chirurgilor plasticieni din toată Moldova

Pornind de la această premisă, echipa OZONO a organizat un nou curs dedicat medicilor dermatologi și chirurgilor plasticieni din toată Moldova, ce a avut ca subiect terapiile combinate Fillmed, Laboratoires Filorga Paris. Evenimentul a avut loc Marți, 11 Februarie 2020, începând cu ora 11:00 și a fost coordonat de Dr. Filis Demirgean, Medic Dermatolog și trainer naţional Filorga Medical.Ce înseamnă Terapii combinate?

Terapii combinate înseamnă abordarea multidisciplinară și holistică a pacientului: Prevenție, Menținere, Tratament îmbătrânire, altfel spus, conceptul care stă la baza întregii activități OZONO. Workshopul a început cu o parte teoretică, în cadrul căreia am învățat despre:

  • Mezoterapie cu NCTF 135HA
  • PRP scalp pentru vitalitatea firului de păr și combaterea alopeciei
  • PB Serum pentru lipoliză chimică (topire grăsime) minim invazivă
  • Bionutrilift, un concept nou de la FILORGA 
  • Noul protocol 2.4 Full Face Fillmed (facelift lichid cu acid hialuronic)

 

Workshopul a continuat cu partea pratică ținută pe 7 pacienți (practica a avut loc în blocul operator propriu OZONO), în cadrul căreia Dr. Felis Demirgean ne-a prezentat tuturor medicilor prezenți cele mai noi tehnici de injectare a produselor Fillmed și PB Serum, atât pentru față (e.g. topire grăsime gușă, riduri, volumizare buze, contur facial etc.), cât și pentru corp (e.g. topire grăsime abdomen).

Abordarea multidisciplinară și personalizată reprezintă viitorul

Evenimentul s-a dovedit astfel a fi unul încununat cu succes, un workshop ce ne-a convins încă o dată că abordarea multidisciplinară și personalizată reprezintă viitorul și că învățatul continuu, secretul pentru a oferi zâmbete de împlinire pacienților noștri, este o adevărată plăcere atunci când ești înconjurat de oameni frumoși, alături de care te simți ca într-o familie.

Suntem mereu deschiși la noi subiecte de workshopuri, întrucât ne dorim să știm cât mai multe și să împărtășim la fel de multe colegilor noștri. Așteptăm cu interes sugestiile voastre și pentru alte cursuri, cu promisiunea că vom ține cont de fiecare dintre ele. 

Contactează-ne

Terapii combinate Fillmed | Workshop OZONO