O echipă multidisciplinară este în permanență pregătită să ofere pacienților soluții personalizate pe problemele și dorințele lor

La OZONO, unul dintre principiile după care ne desfășurăm activitatea este acela că întotdeauna mai avem ceva de învățat, de folos pentru activitatea noastră profesională, pentru a ne înțelege colegii și munca depusă de aceștia, dar mai ales pentru a ne face pacienții fericiți. De aici a pornit ideea organizării unei serii de workshopuri menite să ne învețe regulile de aur ale fiecărei specialități medicale, astfel încât să fim o echipă unită, mereu la curent cu toate noutățile medicale, o echipă multidisciplinară, în permanență pregătită să oferim pacienților noștri soluții concrete, personalizate pe problemele cu care se confruntă.

Proceduri non-invazive în Dermato-Cosmetică, un workshop dedicat medicilor dermatologi și chirurgilor plasticieni

Cu scopul de a oferi pacienților noștri soluții personalizate, complet adaptate problemelor lor, OZONO a organizat un nou workshop dedicat medicilor dermatologi și chirurgilor plasticieni: „Proceduri non-invazive în Dermato-Cosmetică”. Evenimentul a avut loc Sâmbătă, 22 Februarie 2020, începând cu ora 10:00 și a avut loc la sediul OZONO. Coordonatorul evenimentului a fost Dr. Dana Bratu de la DermaBeauty Clinique București, iar subiectele dezbătute au fost de mare interes pentru participanți, printre care menționăm: 

1. Cosmelan – lider în depigmentare
2. Peelinguri în depigmentare (Tran3x și Melanoplus)
3. C.prof depigmentare
4. PRX-T33 și terapii complementare
5. Peelinguri acnee ( Acne peel system, salicilic, azelaic) 

 

Soluții concrete pentru depigmentarea tenului și pentru vergeturi 

Două subiecte au fost „vedetele” evenimentului, și anume, două dintre cele mai mari probleme ale pacienților noștri: depigmentarea tenului (Cosmelan, cel mai prestigios tratament de depigmentare) și terapiile combinate cu Dermapen, care ne pot ajuta să spunem adio vergeturilor. 

Cursul a fost structurat într-o parte teoretică, în cadrul căreia ne-am însușit o serie de cunoștințe extrem de interesante despre cele mai noi tehnici și substanțe în estetica non-invazivă, și într-o parte practică, în care am avut oportunitatea să vedem aplicate toate informațiile prezentate.

 

Colegii noștri participanți la workshop, atât medici dermatologi, cât și chirurgi plasticieni, s-au arătat încântați de cele prezentate, fapt care a transformat cursul nu numai într-un eveniment reușit, ci și într-o experiență extrem de utilă pentru toți cei prezenți, într-o amintire despre care vom povesti cu drag, dar, mai presus de orice, într-un moment care ne-a apropiat, în care am zâmbit, am râs și am învățat împreună, cea mai frumoasă și utilă metodă de a învăța.

Dacă ai în gând un subiect de interes pentru un nou workshop pe care să-l organizăm la OZONO, nu ezita să ni-l transmiți prin completarea formularului de mai jos. 


Contactează-ne

Proceduri non-invazive în Dermato-Cosmetică | Workshop OZONO